Producten

Ik werk voornamelijk met de volgende kwaliteitsmerken:

Fanola

Fanola is een Italiaans merk, opgericht in 2004 en pas sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar.
Fanola wordt door kappers over de hele wereld gebruikt. Door de uitgebreide productlijn zit er voor iedereen een goed en betaalbaar product bij.
De haarkleuringen zijn verrijkt met Ginkgo-Biloba , hierdoor is de verf zachter voor huid en haar. De kleuren hebben een uitstekende grijsdekking en door de toevoeging van bijenwas een sublieme glans.
Ben je allergisch voor PPD of ammoniak in haarverf dan is er de ORO Therapy lijn. Deze is verrijkt met 24k micro-actief goud, arganolie, keratine en vrij van PPD & Ammoniak.

PerfectOnPeople

POP is een Nederlands merk, gestart in 2016. Het is een eerlijk product voor een eerlijke prijs, tevens 100% parabenen vrij en een groot gedeelte van de producten zijn zelfs vegan!
Mooi van binnen en van buiten.

Colorahenna

Colorahenna is een haarkleuring die 100% plantaardig is. Tevens bevat het geen metaalzouten, zodat alle andere behandeling mogelijk blijven. Doordat het een natuurlijk product is, is lichter kleuren niet mogelijk. Het geeft je haar glans en tegelijkertijd beschermt het je haar.

BBGREEN

BBGreen is een huidverzorgingslijn geïnspireerd op de smoothies gemaakt van groenten en fruit. Gemaakt van de ingrediënten die de aarde te bieden heeft. Gemaakt uit natuurlijke ingredienten, 100% vegan, geen parabenen, parafine, SLES, SLS, GGO´s.

LINKS

www.fanola.it/en/

www.perfectonpeople.nl

www.rivitbbgreen.com/en/

www.pettenon.it/en/